sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kuukausi sitten

Valitin treenamattomuudesta, mutta aika on mennyt siivillä. Oon treenailu nyt koko tämän kuukauden. Ekaksi oli varovasti aloitettava vasemman etureideiden treenaminen, kun se oli käyttämättömyyden takia kutistunu. Pyöräilin koulu/hoitomatkat lapsi mukana, sittä sai sen n.10kg lisä vastuksen. Aluksi ehkä kaksiviikkoa sain työntää pyörää ylämäessä. Nykyisin pystyn pyöräilemään ne ylämäet !


Tän viikon tiistaina aloitin taas hölkkä lenkit ja tiistain olinkin niin intopinkeenä ulkona, että vedin sellaisen kahen tunnin lenkin. Lähinnä kävelMin, mutta hölkkäsin sen minkä aina jaksoin. Kaloreita kului todella huimat 1213 kcal.

Sain tämän terveysintoilun viikkoa ennen sen polven menemistä. Siihen se sitten jäikin. Söin kummiskin arkena suhkot terveelisesti, mutta monestikkin suuhun meni myös kaikkee paskaa. Varmasta menee nytkit, mutta sanottaisko että huomattavasti vähemmän. Eilen ostin sipsi pussin ja söin siitä ehkä noin puolet ja aamulla viskasin loput äkkiä roskiin. Nyt vaan ällöttää vaikka siitä on jo vuorokausi aikaa..

Laitan illalla tämän viikon liikuntapäiväkirjan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti